Vacant positions

Hogia Ferry Systems grundades 1981 och har lång erfarenhet av att utveckla och stödja bokningssystem för färjetrafik, turism och sjöfrakt. 1987 lanserades det första bokningssystemet på den globala marknaden och med fokus på vår huvudprodukt BOOKIT erbjuder vi idag många olika typer av applikationer till våra kunder över hela världen.

Bolaget är en del av den svenska Hogia-gruppen som är en familjeägd, självfinansierad programvaru- leverantör som fokuserar på IT-lösningar för transport, redovisning och HR. I Vasa, Finland finns Hogia Ferry Systems kontor med 27 anställda varav 12 systemutvecklare.

Tack vare en systematisk bearbetning av marknaden och ett långsiktigt satsande på vår produktportfölj har vi de senaste åren lyckats säkra flera viktiga kontrakt med nya intressanta kunder över hela världen. Därför stärker vi nu vår organisation och söker:

.NET-UTVECKLARE

Hogia Ferry Systems levererar moderna IT-lösningar inom rederibranschen. Hjärtat i vår verksamhet och vår huvudprodukt är vårt bokningssystem BOOKIT som används av 22 rederier runtom i världen och vi är – vilket vi är mycket stolta över – världsledande på marknaden. De flesta i vårt glada och energiska gäng på 30 anställda jobbar på vårt kontor i Vasa, men en del av vårt team jobbar i Sverige och i England.

Arbetet som systemutvecklare är omväxlande med en blandning av design, utveckling, test och leverans i projekt. Du blir en del av ett team som arbetar med utveckling av vårt bokningssystem BOOKIT för en global marknad. Du kommer att vara med och ta fram nya lösningar som den internationella marknaden efterfrågar och därigenom hjälpa till att utveckla Hogia Ferry Systems affärer och verksamhet.

Vi söker dig som är en initiativrik lagspelare, som gärna tar dig an utmaningar och som har en positiv grundinställning. Du har högskoleutbildning eller är i slutskedet av dina studier inom området och har några års erfarenhet av modern objektorienterad programmering, gärna i form av .NET-utveckling.

Kompetens inom VB.NET, C#.NET, Aurelia, JavaScript och SQL är speciellt intressant. Erfarenhet av agil systemutveckling är ett plus. På kontoret talar vi svenska och med kunderna kommunicerar vi på engelska, så du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Om du känner att det här låter intressant, skicka in en fritt formulerad ansökan och CV till work@hogia.fi eller via hogiaferrystems.com/work senast 16.02.2020 . För mera information, kontakta Christoffer Smeds (Utvecklingschef), christoffer.smeds@hogia.fi eller +358 50 444 2882.
Ytterligare information om Hogia gruppen finns på www.hogia.se