Vacant positions

Hogia Ferry Systems grundades 1981 och har lång erfarenhet av att utveckla och stödja bokningssystem för färjetrafik, turism och sjöfrakt. 1987 lanserades det första bokningssystemet på den globala marknaden och med fokus på vår huvudprodukt – BOOKIT – erbjuder vi idag många olika typer av applikationer till våra kunder över hela världen. Bolaget är en del av den svenska Hogia-gruppen som är en familjeägd, självfinansierad programvaruleverantör som fokuserar på IT-lösningar för transport, redovisning och HR. I Vasa finns Hogia Ferry Systems kontor med 25 anställda varav 10 utvecklare. Läs mer på hogiaferrysystems.com

Tack vare en systematisk bearbetning av marknaden och ett långsiktigt satsande på vår produktportfölj har vi de senaste åren lyckats säkra flera viktiga kontrakt med nya intressanta kunder över hela världen. Därför stärker vi nu vår organisation och söker

.NET-UTVECKLARE

Arbetet som systemutvecklare är omväxlande med en blandning av design, utveckling, test och leverans i projekt. Du blir en del av ett team som arbetar med utveckling av vårt bokningssystem BOOKIT för en global marknad. Du kommer att vara med och ta fram nya lösningar som den internationella marknaden efterfrågar och därigenom utveckla Hogia Ferry Systems affärer och verksamhet.

Vi söker dig som är en initiativrik lagspelare, som gärna tar dig an utmaningar och som har en positiv grundinställning. Du har högskoleutbildning eller är i slutskedet av dina studier inom området och har några års erfarenhet av modern objektorienterad programmering, gärna i form av .NET-utveckling. Kompetens inom VB.NET, C#.NET, ASP.NET, Aurelia, JavaScript och SQL är speciellt intressant. Erfarenhet av agil systemutveckling är ett plus. På kontoret talar vi svenska och med kunderna kommunicerar vi på engelska, så du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Låter det intressant? Sök då tjänsten genom att skicka in en fritt formulerad ansökan och CV till work@hogia.fi eller genomg att fylla i formuläret som du hittar här.
Sista ansökningsdag är 30 september 2018. För mera information, kontakta Christoffer Smeds (Utvecklingschef), christoffer.smeds@hogia.fi eller +358 50 444 2882.